Clicky

Renoveren met Hydewa & Sepawand

Met Glasbord® van Hydewa in combinatie met de systeemwanden van Sepawand heeft u de perfecte flexibele oplossing voor uw wanden die tevens voldoen aan alle eisen die in deze industrie van toepassing zijn.

 

De binnenwanden van Sepawand zijn snel en nagenoeg stofvrij te monteren of aan te passen aan veranderde omstandigheden. Hygiëne is erg belangrijk; alle wanden zijn eenvoudig te reinigen en onderhoudsarm. Ondanks de vaak hoge eisen die aan de wanden worden gesteld, is Sepawand zeer goed in staat om naast een functionele ook een hele mooie wand te realiseren, een wand met uitstraling.

Glasbord® van Hydewa is speciaal ontwikkeld voor toepassingen waaraan zeer hoge hygiënische eisen worden gesteld en waar schoonmaak gemak een vereiste is. De met glasvezelversterkte polyesterplaten van Hydewa zijn voorzien van een extra beschermlaag, Surfaseal. Dit is een unieke, in het oppervlak versmolten, niet absorberende beschermlaag.

 

Hygiëne is noodzakelijk in productieruimtes binnen de levensmiddelen- en farmaceutische industrie. Als de ruimte niet hygiënisch is, krijgen bacteriën en virussen vrij spel. Met Glasbord® van Hydewa in combinatie met de systeemwanden van Sepawand heeft u een hygiënisch wandsysteem, dat zorgt voor een schone en daarmee veilige omgeving.

Ik ontvang graag meer informatie